Anhydriet egaliseren

Anhydriet egaliseren is een klus die weinig voorkomt doordat deze vloer wordt gegoten hierdoor is het al een egale vloer. Toch kan het voorkomen dat deze door de vloer hieronder scheuren oploopt. Dit kan weer doorwerken in het de vloer die uiteindelijk op de anhydriet vloer komt te liggen. De kosten kunnen uiteindelijk hoog oplopen doordat de huidige vloer eruit moet en de anhydriet vloer opnieuw geëgaliseerd moet worden Door te zorgen dat uw vloer door een specialist wordt geëgaliseerd zorgt u ervoor dat u dit niet overkomt, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jaren lange ervaring in het verwijderen en egaliseren van vloeren.

Voor anhydriet egaliseren wordt een speciaal soort egaline gebruikt die specifiek voor deze vloer is ontwikkeld. Heeft u vloerverwarming in de anhydriet vloer liggen, ook dit is geen probleem om te egaliseren met onze egaline.

Wij maken gebruik van de beste producten om uw anhydriet vloer te egaliseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een messcherpe offerte.

Heeft u momenteel een ander soort vloer liggen en wilt u graag uw vloer laten vervangen voor een anhydriet vloer, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwijderen de oude vloer of dit nou laminaat, parket of een ander soort vloer is. Vervolgens zorgen wij dat u een super strakke en vlakke anhydriet vloer heeft.

 Wij egaliseren ook: