Cementdekvloer egaliseren

Een cementdekvloer egaliseren is een vak apart. Een cementdekvloer bestaat uit het bindmiddel cement dit is een speciaal mengsel van geselecteerde zandsoorten en cement. Naarmate de vloer ouder wordt komen er oneffen heden, scheuren of loopt de vloer schuin af. Wij van vloer verwijderen Wolter egaliseren daarom ook met de beste producten die er op de markt te krijgen zijn. Hierdoor zal uw vloer jarenlang vlak blijven zonder te scheuren of schuin af te lopen.

Uw cementdekvloer egaliseren is een perfecte voorbereiding voor de uiteindelijk vloer die u gaat laten leggen. Doormiddel van de egaline die wij gebruiken kunt u elk type vloer die u wenst over de geëgaliseerde cementdekvloer leggen van laminaat tot parket, van marmoleum tot pvc waarbij de vloer perfect egaal moet zijn kunt u vervolgens leggen. Cementdekvloeren hebben vaak last van vocht problemen ook deze verholpen door het egaliseren van de vloer.

Voordat wij beginnen zorgen we dat alle uitstekende obstakels en al het vuil van de vloer verwijderd is, dit om de hechting van de egaline te bevorderen. Hierna gaan wij aan de slag met het egaliseren van de cementdekvloer. Eerst zorgen we voor een primer die de egaline met de ondervloer laat hechten. Hierna gaan we met de egaline aan het werk, we zorgen ervoor dat er een goede laag overheen zit zodat alle oneffen heden weg zijn. Wij beloven door het gebruik van alleen maar professioneel materiaal dat u een spiegelgladde vloer krijgt, uiteraard tegen een scherp tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu snel contact met ons op.

 

Hieronder een aantal foto’s van cementdekvloeren die we hebben geëgaliseerd

Wij egaliseren ook: