vloer egaliseren.

Onze werkwijze voor een strak geëgaliseerde vloer. In veel gevallen kiezen opdrachtgevers voor een geëgaliseerde vloer als er een nieuwe vloerbedekking gekozen is. Bijvoorbeeld als u kiest voor een nieuwe tegel / plavuizenvloer, marmoleum, linoleum of parket, pvc of juist tapijt.

Een vloer egaliseren is niet zo eenvoudig als het lijkt, er komen diverse factoren bij kijken. Moet de vloer geschuurd worden of juist diamant geschuurd? Is het een cement dekvloer of bijvoorbeeld een anhydriet vloer  Welke soort voorstrijk is er nodig? Welke egalisatie is er nodig? En uiteraard, welke soort nieuwe vloerbedekking wordt er geplaatst.

Ervaring met egaliseren is ook een belangrijk punt. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk enige jaren ervaring in het egaliseerwerk. Daarnaast werken wij uitsluitend met topmerken, geen rommel om de kostprijs etc. te drukken en de goedkoopste te zijn.

Alle vloeren die wij egaliseren schuren wij eerst, en worden daarna grondig stofvrij door ons gemaakt zodat wij u een perfect resultaat kunnen leveren.

Naast het egaliseren zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij uw oude vloer snel en professioneel verwijderen. U kunt er ook voor kiezen om uw vloer alleen te laten verwijderen en het egaliseren aan de stoffeerder over te laten.

Wanneer u echter kies om uw oude vloer te laten verwijderen en het egaliseren aan ons over te laten heeft u alles in korte tijd door één specialist gerealiseerd.

Door onze goede samenwerking met diverse woning stoffeerders, parketteurs en project stoffeerders kunnen wij u ook bemiddelen naar een nieuwe vloer.

Dicht smeren van vloerverwarming en egaliseren zijn dagelijks voorkomende werkzaamheden, zodat u maximaal van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn!

 • Verwijderen van uw oude vloer
 • Bemiddeling voor vloerverwarming (zowel hoofd als bij verwarming)
 • Bemiddeling tot uitstekende stoffeerders in uw regio
 • Een strakke vloer egaliseren

 

 

Ontruiming Service Wolter hanteert het volgende stappenplan voor het egaliseren van een vloer. Nadat u contact met ons heeft opgenomen door te bellen of door ons contactformulier in te vullen, daarna gaan we het volgende traject in:

Stappenplan

 • 1. U neemt contact op

  U neemt contact met ons op door ons te bellen of door ons contactformulier in te vullen.

 • 2. U ontvangt een offerte.

  U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor het egaliseren van uw vloer. Eventueel ontvangt u ook een offerte voor het verwijderen van de huidige vloer van Vloer Verwijderen Wolter.

 • 3. U stuurt de offerte terug

  Als u het eens bent met de offerte(s) dan ondertekend u de offerte(s) en stuurt deze retour aan ons.

 • 4. Afspraak maken

  Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor of het verwijderen en egaliseren van uw vloer of voor het alleen egaliseren van uw vloer.

 • 5. 100% tevredenheid

  Op de afgesproken datum en tijd staan wij bij u voor de deur. Wij komen met het beste gereedschap om uw vloer te verwijderen/egaliseren en vertrekken niet voordat u 100% tevreden bent.

Impressie

Bent u benieuwd naar de resultaten die wij boeken bij het egaliseren van uw vloer?
Kijk dan hier